A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
Eötvös Loránd Tudományegyetem Kárpát-medencei Nyári Egyetem
2017. március 07., 09:00
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem huszonkettedik alkalommal rendezi meg a határon túli magyar anyanyelvű egyetemi hallgatók számára az ELTE Kárpát-medencei Nyári Egyetem 2017 programot 2017. július 11. és július 16. között.
Eötvös Loránd Tudományegyetem Kárpát-medencei Nyári Egyetem
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem lehetőséget kíván biztosítani, hogy a hazánk határain kívül élő magyar ajkú egyetemisták az anyaországban anyanyelvükön képezhessék tovább magukat, szaktárgyuk egy-egy speciális területén. Várjuk Erdély, Felvidék, Kárpátalja, Délvidék, Muravidék és Őrvidék magyar ajkú hallgatóit Magyarország legnagyobb és első számú kutatóegyeteme által kifejezetten nekik szervezett kurzusaira.

A hallgatók hét témakörben (jogtudományi, bölcsészettudományi, természettudományi, tanító- és óvóképző, gyógypedagógiai, társadalomtudományi és informatikai) vehetnek részt szakmai programokon. A szakmai képzésen túl széles körű kulturális programok szervezésével biztosítjuk, hogy a résztvevők megismerhessék a város nevezetességeit, valamint bepillantást nyerhessenek a pezsgő budapesti diákéletbe. A nyári egyetem munkanyelve a magyar.

Az ösztöndíjat nyert hallgatók részére 2017. július 10-17-ig kollégiumi férőhelyet biztosítunk.

Pályázásra jogosultak köre:
- Határon túli felsőoktatási intézményben jelenleg tanuló vagy határon túli felsőoktatási
intézményben 2016/2017-es tanév tavaszi félév előtt végzett hallgató;
- Magyar ajkú;
- Nem rendelkezik magyarországi állandó lakcímmel.

Kérjük, hogy a pályázatát legkésőbb 2017. május 20-ig adja le az online pályázati rendszerben, amely a Nyári Egyetem honlapjáról (www.elte.hu/karpat-medencei-nyari-egyetem) érhető el.

 

Mellékletek:
kmnye2017_elte_felhivas.pdf   (526 kB)   FileType