A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
VI. Egri József Nemzetközi Ifjúsági Filmpályázat
2017. augusztus 14., 12:32
A topolyai Film–Múzeum civil szervezet meghirdeti a 2017. évi VI. Egri József Nemzetközi Ifjúsági Filmpályázatát
VI. Egri József Nemzetközi Ifjúsági Filmpályázat
Téma:
RE:FORMATION
(A köztünk élő újítókról)

A reformáció mozgalma az elmúlt 500 év távlatából a jelenre is nagy hatással van: vallási, kulturális, tudományos, gazdasági, etikai szempontból. Olyan közöttünk élő emberekről készítsetek kisfilmet, akik a saját szakmájukban, területükön megreformálták a korábbi rendszereket, megtalálták a hangot a kor kihívásaira, igazi újítók lettek.

Alkotók/szerzők pályázhatnak:

- egyénileg és csoportosan,
- egy vagy több filmmel,
- már meglévő vagy újabb filmmel,
- digitális technika felhasználásával és Vajdaság tartományban hivatalosan használt nyelven (szerb, magyar, horvát, szlovák, ruszin).
A pályázatra elküldött alkotások/munkák lehetőleg HD minőségűek legyenek, DVD-n, SD-n vagy USB-n adhatóak át, vagy elküldhetőek a film.muz@gmail.com címre – indokolt esetben nagyméretű fáljküldővel (WeTransfer, Mammutmail, …).
A filmek legfeljebb 3–10 percesek lehetnek.
A pályamunkákat 2017. október 13-áig kell eljuttatni a következő adatokkal: az alkotó/szerző vezeték- és keresztneve, postacíme, vezetékes vagy mobilszáma, e-mail címe.

A filmmel kapcsolatban az alábbi adatokat kell elküldeni: a film címe, az alkotó/szerző neve, rendező, forgatókönyv, szereplő(k), operatőr, animáció, vágó (montázs), hang, gyártásvezető és a film elkészítésének éve.
A pályázatra eljuttatott filmeket a topolyai Film–Múzeum civil szervezet által kinevezett háromtagú szakmai bírálóbizottság tekinti meg, értékeli és hozza meg a díjazásra vonatkozó döntését.

Díjak:
1. díj: 25.000 dinár
2. díj: 20.000 dinár
3. díj: 15.000 dinár


Az alkotásokat/munkákat értéklevélben postán az alábbi címre lehet eljuttatni:
 
Topolya Község Múzeuma
24300 Topolya
Tito marsall 60.
Szerbia
Kapcsolat: +381 65 555 1285, +381 63 125 9918

A legjobb filmeket a 2017. október 31-én, Topolyán, a reformáció 500. évfordulója alkalmából készített kiállítás kísérőrendezvényén, a VI. Egri József Nemzetközi Ifjúsági Filmfesztiválon mutatják be és díjazzák a múzeumban.