A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
Talpai Lóránt újabb zenei sikerei
2014. július 02., 14:04
Májusban Spanyolországban, Madridban, júniusban pedig Frankfurtban jelent meg új lemeze a kishegyesi elektornikus zenét a külföldi kritikák szerint izgalmasan keverő San Laurentinonak (Talpai Lóránt) méghozzá a legendás Live At Robert Johnson kiadónál.
Talpai Lóránt újabb zenei sikerei
A Phantom a Palm Grove, a Lost in the Harbour, az All Nite és a címadó trekkeket tartalmazza. Követői szerint a lemezen a szerző a technon túl a nyári éjszakák karamell-meleg basszusát is képes zenéjébe keverni.

A Contemplations Of A Castaway című lemez a Hammock With A View, a Pacific Touch, a Starfish Thong Movement, az Escap, a Car Chase 303, a Rolling Bones és a The Last Corridor trekkeket tartalmazza, amelyről itt olvashatunk részletes leírást.

Az alkotóra jellemző stílusok a minimal, a house és a deep house, a cosmic & space disco, a Chicago-house, a Detroit-house, a dub-techno. Civil foglalkozása politológus, tanulmányait a Pécsi Tudomány Egyetemen folytatta. Létrehozója a CoffeeBreakStreet független lemezkiadónak, elektronikus zenei szolgáltatónak. A neten zenéjének számos követője van a világ minden tájáról. Zenéjét más lemezlovasok is felhasználják. Több zenei platform tagja.