A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
Manchesterben jelent meg San Laurentino legújabb lemeze
2016. január 27., 08:20
Január közepén jelent meg Talpai Lóránt, avagy San Laurentino nyolcadik lemeze. A kishegyesi származású elektronikus zenész First Love című, 12”-es vinyl lemezét az Egyesült Királyságban, pontosabban Manchesterben adták ki, az Aficionado kiadónál. Ez a kiadó a hangulatos Baleári szigetvilág zenei hangzását felelevenítő, downtempo, nu-disco és deep house kiadványairól ismert. San Laurentino First Love című lemezét Richard „Moonboots” Bithell és Jason Boardman, avagy az Aficionado kiadó két tulajdonosa azoknak ajánlja, akik szeretik a dallamos, spirituális és kissé nosztalgikus modern, elektronikus zenéket.
Manchesterben jelent meg San Laurentino legújabb lemeze
A lemez megjelenését követően rövid idő alatt elnyerte az elektronikus zenekedvelők tetszését. Az albumon szereplő alkotásokat elismert és népszerű zenészek játsszák hétről-hétre. Chris Coco, Phil Mison, Balearic Mike, Jose Padilla, Kenneth Bager vagy a Belfast Music Club zenészei csak néhányak azok közül, akik előszeretettel építik be az újonnan megjelent számokat zenei repertoárjukba. Akit érdekelnek az új lemezen szereplő zenék, azok többek között a Deejay.de oldalán lejátszhatják őket egy virtuális lemezjátszón. A First Love című zenei kiadvány egyébként a világ számos nagyvárosában megtalálható a lemezboltok polcain. Többek között megvásárolható Londonban a Phonica, Manchesterben pedig a Piccadilly lemezboltban. De kapható Los Angelesben, San Diegóban, Sydneyben, Tokióban, Kyotóban, Berlinben, Hamburgban és Budapesten is.

A lemezről angol nyelven is olvashatnak a következő linkekre kattintva: piccadillyrecords, testpressing.org. San Laurentino a Soundcloudon és a Facebookon.