A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
Három kívánság Királyhalmon – 2. alkalom
VMMI krónika
2014. szeptember 30.
A királyhalmi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület Ezerjó gyermekszínjátszó csoportja Lázár Ervin meséjének felhasználásával készíti a Sróf mester szerel című előadást. A csoport vezetője és a darab rendezője Berényi Emőke magyartanárnő.

A csoport már komoly munkát tudhat maga mögött és most, második alkalommal, a próbafolyamat olyan stádiumában hívták Varga Tamást, a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet szakmunkatársát, hogy tanácsaival segítse őket, amikor a darab már félkész állapotban volt. Így a darab egészében kaphattak tanácsokat vagy ötleteket, mint például a jelenetek összefüggéseinek, a karakterek szerepíveinek, a mozgások, a beszéd és a darab stílusának megtalálása.

Az Ezerjó gyermekszínjátszó csoport Sróf mester szerel című előadását 2014. november 3-án mutatják be a királyhalmi Petőfi Sándor Művelődési Egyesületben.

Sok sikert kívánunk a bemutatóhoz!

A Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség „Három kívánság" programjának keretén belül minden vajdasági magyar amatőr színjátszó társulat igényelhet ingyenes szakmai segítséget évente három alkalommal.


Képgaléria
Galéria
*} Ezerjó gyermekszínjátszó csoport*}
Ezerjó gyermekszínjátszó csoport