A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
MIT-tábor
A Magyar Nemzeti Tanács kiemelt jelentőségű rendezvénye
2013. július 14–21., Moša Pijade Általános Iskola, Pacsér
MIT-tábor
A tehetséggondozó MIT-tábor a szakterületek egész sorát kínálja neked. Csak nézd végig a kínálatot, és biztosan megtalálod benne azt a témát, ami téged is érdekel. Itt nem kisiskolás szinten folyik a tanulás. Ehelyett: szakemberek foglalkoznak veled, akik bevezetnek a választott tudományág rejtelmeibe. Megmutatják azokat az érdekességeket, és összefüggéseket, amikről eddig még nem is hallottál, vagy ha mégis, akkor nem volt eléggé érthető. Ez a birodalom végtelen. Amennyit megismersz belőle, annyi a tiéd. Egy hét alatt bejárhatod birodalmadat. Lehetséges, hogy te leszel a jövő elismert tudósa? Ideje hozzáfogni!

Ha ez a tábor érdekel, akkor nyílván nem lesz könnyű dolgod, ugyanis választanod kell egy szakterületet, amivel a tábor ideje alatt foglalkozol. A tudományok olyan bugyrait járhatod be, amikről csak a valóban szakavatottak tudnak. A MIT-tábor a legalkalmasabb tábor a „tudósgyanúsak” részére.

Altáborok: néptánc, íjászat, modellezés, hip-hop, kézművesség, fitnessz, foci, informatika, önismeret, színészet, nem mindennapi földrajz, fafaragás.

Részletek.