A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
Megjelent a szabadkai Népszínház Magyar Társulatának drámapályázata
2009. szeptember 10.
A pályázatra vajdasági illetve vajdasági származású magyar alkotók egész estét betöltõ egy vagy többfelvonásos színműveit várja a társulat. Egy szerzõ több munkával is jelentkezhet.
Megjelent a szabadkai Népszínház Magyar Társulatának drámapályázata
A Népszínház Magyar Társulatának értékelõ bizottsága egy vagy két munkát választ majd ki a pályázatok közül, amelyeket hivatásos színművészek a Délvidéki Magyar Színjátszás Napjához kötõdõ Kortárs Vajdasági Magyar Szerzõk VI. Felolvasószínházban – 2009. október végén – a Népszínház Soltis Lajos Stúdiójában mutatnak be. A felolvasásokat, amelyeken számos külföldi és hazai vendégmûvész vesz részt, nyilvános vitaest kíséri.
A pályamunkák beadási határideje 2009. október 10. A felolvasásra kiválasztott szövegek szerzõi 30.000 dináros tiszteletdíjban részesülnek.
Az alkotásokat a társulat titkárságára várják. A pályázat beküldhetõ postán a következõ címre Narodno pozorište – Narodno kazalište – Népszínház, Magyar Társulat, Zentai út 71., 24000 Szabadka – a borítékra írják rá: Drámapályázat. Elektronikus formában az office@szabadkaiszinhaz.com címre. Mindkét esetben kérik feltüntetni a pályázó nevét és elérhetõségeit (telefonszámát, e-mail címét, stb). A pályázatról bõvebb információ a Magyar Társulat 024/556-429-es telefonszámán kérhetõ.