A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
Olvass többet! határtalanul-magyarul
2021. február 09., 12:16
Megkezdődött a Debreceni Ady Endre Gimnázium könyvtára nemzetközi olvasásnépszerűsítő versenyének tavaszi fordulója. 

Olvass többet! határtalanul-magyarul A Debreceni Ady Endre Gimnázium könyvtári honlapján február 8-tól február 22-ig tölthetők ki a nemzetközi olvasást népszerűsítő verseny tavaszi online fordulójának feladatlapjai mindkét kategóriában (5-6. és 7-12. évfolyam), amelyekben a rövid szövegrészletekhez kapcsolódó pár kérdés megválaszolása a feladat. Az online feladatlapokon belül megtalálható a szövegrészletek linkje:
http://konyvtar-adygimi.ddns.net/joomla/

Várják a pályázókat a Képzeld el! Más-képp illusztrációs versenyre is, amelyben az ajánlott olvasmányokhoz várják a képes könyvajánlókat 2021. március 31-ig.

A részletekről a plakáton, valamint a verseny Facebook-oldalán https://www.facebook.com/olvass.tobbet/ is lehet olvasni.

A verseny mellett a most induló Podcast-sorozathoz is "határtalanul" várják a szervezők az ifjú olvasók felolvasásait és a hozzájuk fűződő pár mondatos véleményt.
Sajnos a pandémia erősen korlátozza a jelenléti rendezvényeket, így a felolvasós rendhagyó magyarórákat is. A Debreceni Irodalom Házában 7 éve gyűlnek össze helyi és környékbeli diákok, hogy az adott félévben ajánlott olvasmányainkból rövid részletet olvassanak fel egymásnak, s elmondják azt is, miért éppen azt a részletet választották, miért érdemes elolvasni a művet/műveket. Ezt a hagyományt folytatva várják a rövid hangfelvételeket az olvasstobbet@gmail.com e-mail címre február végéig, amelyekből a Podcast-sorozat első felolvasós anyaga készül. A hangfájl mellett a tanuló nevét, osztályát és iskoláját is fel kell tüntetni!

Kapcsolat:
Peternainé Juhász Zsuzsa
Debreceni Ady Endre Gimnázium
olvasstobbet@gmail.com

Mellékletek:
plakat.jpg   (124 kB)   FileType