A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
A könyvtári tevékenység jogi szabályozása – akkreditált továbbképzés könyvtárosoknak
2021. február 24., 10:53
 A Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Kapocs Könyvtári Csoport akkreditált továbbképzést szervez könyvtárosok részére magyar nyelven, 2021. március 17-én, szerdán. Az előadó Lulić Emil jogász.
A könyvtári tevékenység jogi szabályozása – akkreditált továbbképzés könyvtárosoknak Bár minden könyvtárosnak kötelező szakvizsgát tennie, melynek tananyaga magába foglalja a könyvtári tevékenység jogi szabályozását, szükség lehet a törvények és egyéb előírások időnkénti újra áttekintésére. A képzés alkalmat ad a magyar anyanyelvű könyvtárosoknak, hogy ezúttal anyanyelvükön ismerkedhessenek meg a témával, és hogy ezáltal még alaposabb tudást szerezzenek ezen a területen. Célja, hogy a könyvtárosok tisztában legyenek a könyvtárak működésére vonatkozó jogszabályokkal és aszerint alakítsák tevékenységüket, így magabiztosabbá váljanak munkájukban a legalapvetőbbektől a ritkábban előforduló, speciális feladatokig.


 
A továbbképzés helye: az online térben, a Google Meet alkalmazáson keresztül
A továbbképzés időpontja: 2021. március 17., 9.00 órai kezdettel
 
A képzés ingyenes.
 
Jelentkezési határidő: 2021. március 10.
 
Érdeklődni a Vajdasági Magyar Művelődési Intézetben lehet Vázsonyi Csillánál. Telefon: 024/816-790. 
A jelentkezéseket a csilla@vmmi.org e-mail címre várom a jelentkező teljes nevének és a munkahely hivatalos nevének feltüntetésével, valamint azzal a gmailes e-mail címmel, amellyel be tudnak kapcsolódni az alkalmazásba. 
Kérem, amennyiben egy könyvtárból többen is jelentkeznek, és technikailag megoldható, hogy többen kövessék egy számítógépről a képzést, akkor csak egy e-mail címet küldjenek.